Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Mini gugulufi cu dovleac si scortisoara

mini-gugulufi-cu-dovleac-si-scortisoara

Ingrediente:
250 gr dovleac ras,
250 gr faina,
180 gr zahar,
150 gr unt,
3 oua,
100 ml lapte,
1 lg scortisoara macinata,
1 plic praf de copt,
esenta de vanilie,
100 gr ciocolata amaruie,
Mod de preparare
Untul se spumeaza bine impreuna cu zaharul si esenta de vanilie .Se adauga ouale unul cate unul pana ce le incorporam pe toate.Faina se amesteca cu scortisoara si praful de copt si se adauga in compozitie alternand cu laptele pana ce le terminam .Compozitia obtinuta se amesteca cu dovleacul ras prin razatoarea de lamaie.
Se pune in formele de mini gugulufi si se coc la foc potrivit .Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.Se glaseaza in ciocolata (eu am folosit si ciocolata alba ) si se decoreaza dupa cum doriti.
Pofta buna!!!

1 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.