Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Piscoturi de sampanie







ingrediente
oua 6 buc
zahar 60 gr
faina 120 gr
zahar pudra

1. se bat albusurile spuma;
2. se adauga zaharul treptat
3. se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate
4. se adauga faina cernuta omogenizand cu o lopatica
5. se toarna cu duiul bastonase de 7-8 cm pe hartie de copt
6. se cerne deasupra zahar pudra….dupa care se inlatura surplusul luand foaie de doua colturi si scuturand-o.
7. se coace la foc potrivit
Se prezinta unite doua cate doua.

Zaharul se pudreaza inainte de a le baga in cuptor
Sunt pufoase ,usoare si putin crocante deasupra.

Iese cam 40 de buc.

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Comentarii recente

  • Just me

    27/10/2009 at 03:02

    f bune cred, uite ca de acum incolo nu o sa le mai cumpar! multe bunatati la voi pe blog~ yummy yummy:))

  • Cami

    27/10/2009 at 11:11

    Nu am mai vazut piscoturi de casa de vreo 20 de ani .Pe timpuri le facea mama acasa.Nici nu se compara cu cele cumparate.Mersi pt. reteta. O zi buna Cami

  • Anonymous

    29/08/2012 at 13:39

    De cand cautam o reteta pentru piscoturi Multumesc tare mult .Va pupa Bubulina ID

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page