Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Salata de ciuperci


INGREDIENTE:
300 g ciuperci champignon (din conserva),
3 oua,
250 ml ulei,
250 g smantana,
2 catei usturoi,
1/2 legatura patrunjel verde,
2 linguri zeama lamaie,
sare,
piper alb macinat,

PREPARARE:
Ciupercile se taie marunt.Patrunjelul verde se toaca fin. Punem la incins 1 lingurita de ulei si calim usturoiul pisat . Lasam deoparte usturoiul si trecem la urmatoarea faza. Preparam o maioneza din cele 3 galbenusuri de ou si 250 ml ulei. La maioneza adaugam ciupercile taiate marunt, patrunjelul tocat si usturoiul calit. Adaugam smantana si amestecam . Condimentam cu sare si piper dupa gust si la final adaugam zeama de lamaie .
Pofta Buna !

3 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

  • Iulia

    08/09/2011 at 10:24

    Ce pofta mi-ai facut cu reteta asta!

  • fantezie in bucatarie

    08/09/2011 at 15:24

    interesanta reteta!!o zi buna!!!

  • Leila

    08/09/2011 at 18:59

    Simpla si usur de realizat 😉 O seara placuta sa aveti :*

  • maria elena

    08/09/2011 at 19:20

    Da chiar, simpla si apetisanta!

  • pansy

    08/09/2011 at 22:58

    n-am facut inca salata de ciuperci cu ciuperci prajite,dar am sa incerc.da’ce-mi place cocotzica ta cu coada!

  • Anonymous

    14/02/2012 at 18:06

    asa o fac si eu dar intr`o zi am uitat de usturoi si am pus ceapa.. nu`i asa de buna cu ceapa..dar e superrrrr. sunt rodica din cluj dar ma semnez anonim..

    • Leila

      15/02/2012 at 01:57

      Se mai intampla sa omitem cate ceva din reteta apoi la sfarsit ne dam seama de greseala dar vorba aceea : Din greseli invatam cu totii 🙂
      Pupice , Rodica !

    • Anonymous

      15/02/2012 at 08:42

      pina acum nu demult il intrebam pe sotul meu si copii : ce sa fac de mincare pe azi???raspunsul lor ear ..fa ce vrei tu… no stai acum . dimineata ma uit la voi si imi dati inspiratia zilei…azi fac un pireu de cartofi cu friptura de porc si mai am supa cu galuste si fac un malai .. ca bunica(reteta voastra)
      sunt rodica .. va pup si va multumesc pentru retete

    • Leila

      15/02/2012 at 09:49

      Cred ca e o problema universala ceea ce imi spui tu , Rodica :))) Parca ii vad pe ai mei …. :))) Sa ai spor !

  • Anonymous

    06/07/2012 at 12:05

    Buna ziua. Daca as trage la tigaie in putin unt ciupercile, ar fi incorect?

    • Lory

      06/07/2012 at 13:16

      Eu zic ca ar merge si asa 🙂 da nu le tai lame ci mai mult cubulete iar cand le scoti din cratita sa le pui pe un prosop de hartie sa absoarba surplusul de grasime.

  • Anonymous

    12/09/2012 at 16:07

    DAr cum stau prinse una de alta/ una peste alta? nu se desfac?
    le prindeti cu ceva (scobitori)/

    sunt Madalina Matei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow on Instagram