Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Salata iceberg in sos mediteranean

 
Ingrediente

Salata
o salata iceberg
10 -12 rosii cherry
2 castraveti
un ardei kapia rosu
o legatura ceapa verde
doi morcovi
o bucata sfecla rosie
10 oua prepelita
un plic dressing pentru salata mediteraneana
de la Kotanyi
5 lg ulei
2 lg otet
sare

 


Ingrediente frigarui
o jumatate piept de pui
2 lg smantana
1/2 lgt praf de ghimbir
1/2 lgt boia dulce
piper negru
ierburi provance Kotanyi
menta Kotanyi
1 lg ulei de masline
susan

 
Frigarui
Pieptul de pui se taie fasii pe lungime si se pun la marinat in urmatorul amestec:smantana se amesteca cu uleiul de masline,ghimbirul,boiaua dulce,piper,ierburi provance menta si sare .Se tine la frigider timp de 1/2 ora.Dupa ce s-a marinat se baga fiecare fasie printr-un bat de frigaruie si se trece prin susan.Se prajesc la gratar cateva minute.



Salata
Salata iceberg se taie fasii potrivit de late ,peste ea adaugam morcovul,castravetii si ardeiul gras taiati bastonase subtiri.Ceapa verde se adauga si ea taiata potrivit dupa care rosiile cherry taiate pe din doua.Ouale de prepelita se fierb tare dupa care se curata si se aduga la salata.
Inainte de a fi servita se toarna deasupra sosul preparat dintr-un pliculet de dressing pentru salata mediteraneana amestecat cu 5 lg apa,doua linguri de otet,5 lg de ulei si sare dupa gust.
Tot la final adaugam si fasiile de sfecla rosie ca sa nu schimbe culoarea salatei
Se serveste insotita de frigaruile de pui cu susan.

 
0 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.