Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Sos de Unt cu Busuioc- Bazsalikomos Vajmartas


Ingrediente :

3 galbenusuri
150 gr rama (unt)
4-5 frunze proaspete de busuioc
sare, piper dupa gust
1/2 lamaie

Preparare :

Punem galbenusurile intr-un vas pe care il asezam pe baie de aburi iar rama (untul ) il adaugam treptat amestecand mereu in vas .Adaugam si busuiocul tocat marunt si il lasam pe foc pana sosul se ingroase . Se adauga sare piper dupa gust si zeama de lamaie . Acest sos il putem servi langa fripturi , chiftele ….

Pofta buna !!!

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.