Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Ciorba de legume


Ciorba de legume
INGREDIENTE:
o mana de pastai galbene
2 ardei grasi
1 gulie
1 dovlecel
4 cartofi
2 morcovi
1 ceapa
4 rosii
1 pastarnac
1 leg marar
1 leg patrunjel
1 lg leustean
o crenguta de cimbru verde
1 l bors de putina
3 lg ulei

Ciorba de legume
MOD DE PREPARARE:
Intr-o oala cu apa rece (cam 4 l) se adauga ceapa, morcovul, pastaile si pastarnacul si se pune la fiert la foc potrivit.
Cand a dat in primele clocote adaugam gulia si ardeiul gras.
Lasam sa fiarba cam 20 min dupa care adaugam dovlecelul si cartofii.
Cand cartofii sunt patrunsi adaugam si rosiile uleiul si potrivim de sare.
Punem si crenguta de cimbru si borsul de putina incalzit bine.
Inainte de a stinge flacara adaugam zarzavatul verde.
Se serveste atat calda cat si rece alaturi de un ardei iute.

Pofta buna!!

8 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.