Piept de pui cu susan







Ingrediente

un piept de pui
2 oua
o lg smantana
100 gr susan
piper alb
boia dulce
praf de usturoi
o lgt de ghimbir proaspat razuit
1 lg ulei de masline
sare

Garnitura
cartofi prajiti

Sos

300 ml smantana 12%grasime
2 lg condimente pentru produse lactate Fit-up
praf de usturoi
piper alb
sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii se condimenteaza cu piper alb,boia dulce ,praf de usturoi,sare si ghimbir.Se adauga si uleiul de masline si se lasa la marinat 30 min la frigider.Fasiile astfel pregatite se trec prin ou batut cu smantana apoi prin semintele de susan.Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc potrivit .La jumatatea timpului de coacere se intorc ca sa se rumeneasca pe ambele parti.Intre timp preparam sosul astfel :smantana se amesteca cu condimentele Fit-up,praf de usturoi dupa gust si piper.Definitivam gustul de sare si lasam la rece sa se intrepatrunda aromele.
Pieptul cu susan se serveste alaturi de sos si cartofi prajiti sau natur dupa preferinta.

Pentru prepararea acestei retete m-am inspirat de la Sabina.Multumesc mult

Print Friendly
Share on Facebook35Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on Twitter0

Ai testat reteta noastra? Trimite poza ta aici

loading...

Comentarii

  1. a zis

    Imi place mult susanul, sigur fac puiutul; eu mai fac un sos cu usturoi pisat frecat bine bine cu smantana si un pic de patrunjel proaspat la sfarsit. e sosul meu preferat si la fripturi si la aperitive.

  2. a zis

    Raluca sunt sigura ca va fi pe placul tau:)cred ca ar merge de minune si cu sosul descris de tine yammmy…te astept cu impresii :)
    Pupici
    Lory

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *