Pulpa de rata la sous vide
Nu pot sa zic decat ca aceasta Pulpa de rata la sous vide a fost delicioasa si cu siguranta de Craciun va fi din nou pe masa noastra. Carnea a fost frageda de ti se topea in gura, iar Merlot-ul din gama Maiastru de la Crama Oprisor a fost perfect langa acest preparat. Vin rubiniu […]
Muschiulet de porc fraged la cuptor
Acest Muschiulet de porc fraged la cuptor, se pregateste foarte rapid si carnea este una frageda si suculenta la final. In doar maxim 20 de minute aveti parte de cea mai savuroasa friptura pe masa. Si normal, langa aceasta friptura merge de minune un vin bun din gama Maiastru Cabernet Sauvignon de la Crama Oprisor […]
Chișcă moldovenească- rețetă tradițională
Am intrat in luna sarbatorilor de iarna asa ca ne pregatim incet sa le sarbatorim asa cum se cuvine. Nu mai e niciun secret ca preparatele din carne de porc pregatite in casa sunt cele mai savurate si asteptate preparate de pe masa de Craciun!! Printre preferate sunt carnatii, sunca, kaizerul, costitele da nu in […]
Piept de rata cu sos de portocale
Cel mai simplu si bun preparat din piept de rata a fost acest Piept de rata cu sos de portocale, pe care l-am gatit pana acum. Pieptul de rata a fost foarte fraged datorita procesului de marinare pe care l-am facut cu ajutorului aparatului de vidat HEINNER HAV-EDC120SS Piept de rata cu sos de portocale […]
Racitura- Piftie de curcan la Multicooker
Se stie deja ca raciturile se fac mai mult iarna, nu ca nu pot fi facute si pe timpul verii, insa e o mancare specifica anotimpului rece.Imi plac raciturile, cele din carne de porc sunt preferatele mele. Din pacate nu mai am voie, asa ca ma multumesc si cu aceasta Piftie-Racitura de curcan la Multicooker. De […]
Ciolan umplut la cuptor
De sărbatori in locul ruladei clasice de carne pregatesc acest Ciolan umplut la cuptor care este foarte apreciat de familia mea. Ciolanul este la un preț accesibil și chiar se pot pregăti multe rețete deosebite din el. Aperitive, diverse mâncăruri, fripturi, și de ce nu și alternativa prezentată în cele ce urmează și în format […]
Rulouri de cotlet umplut cu bacon si branza
La masa de Duminica gatim aceste Rulouri de cotlet umplut cu bacon si branza, sau la orice masa festiva, de Craciun , Revelion sau si de Paste! Rulourile se pot pregati inainte cu o zi si pot fi finalizate in ziua in care urmeaza a fi servite. Ca sa va fie mai usor sa pregatiti […]
Balotina de pui cu fistic si cascaval
Desi la prima vedere ar parea un preparat mai complex, balotina de pui cu fistic si cascaval este un preparat chiar usor si numai bun de pregatit pentru o masa speciala intr-o zi de sarbatoare ca aceasta!!Desi are un nume pompos, balotina se traduce intr-un rulou din pulpa de pui umpluta cu un amestec de […]
Conopida prajita cu Fondue
In reteta Conopida prajita cu Fondue, am decis sa folosesc conopida ca baza pentru delciosul Fondue Emmentaler. Dupa mine conopida intreaga coapta la cuptor si bine condimentata este mult mai buna decat conopida fiarta. Se merita sa incercati si aceasta varianta chiar daca necesita putin mai mult timp pregatirea ei. Condimentata si mai apoi rumenita […]
Chiftelute de Pui Kiev
Aceasta reteta cu Chiftelute de Pui Kiev, a pornit de la reteta de Pui Kiev al colegei mele postata cu ceva vreme in urma. Pentru Puiul Kiev puteti folosi Untul aromatizat cu patrunjel si usturoi Din igredientele date mai jos ies suficiente chiftele pentru a servi cel putin 7 persoane, daca socotim de caciula la […]
Cotlet condimentat la cuptor
Cotlet condimentat la cuptor Daca o faci corect din cotletul de porc care este o carne seaca poti obtine cea mai suculenta friptura ce va deveni preferata familiei tale. Este o friptura ce se preteaza foarte bine la zile de sarbatori petrecute cu familia. Ca si garnitura va recomandam orezul, cartofii, dar si salata este […]
Rulada de Curcan cu Merisoare
Rulada de Curcan cu Merisoare Cea mai simpla si festiva rulada pregatita de Craciun din carne de curcan. Nu pot sa spun ca este o rulada deosebita ce merita a fi incercata si de catre voi cu orice ocazie speciala aveti de sarbatorit. Se preteaza a fi preparata la Craciun, revelion sau cu orice ocazie. […]
Tocanita de Burta cu Ciolan
Tocanita de Burta cu Ciolan este mancarea preferata de intreaga mea familie. Reteta Tocanita de Burta cu Ciolan. Mancare cu burta. Mancare cu ciolan. Preparate cu burta si ciolan de porc. Cum se prepara la ceaun Tocanita de Burta cu Ciolan.Cea mai buna Tocanita de Burta cu Ciolan. Cel mai bine iese facuta la ceaun, la foc cu […]
Rulouri de pui cu legume si cascaval
Rulouri de pui cu legume si cascaval Este ultima reteta recomandata de noi, anul acesta. O reteta savuroasa ce poate fi pregatita cu succes pentru masa de Revelion. Nu necesita un timp indelungat de preparare, rulourile putand fi pregatite chiar si cu cateva ore inainte, astfel ca in maxim 30 de min pot fi aduse […]
Rulada din Piept de Curcan
Rulada din piept de curcan umpluta cu legume si cascaval poate fi un excelent fel principal alaturi de o garnitura si sosul format dar poate fi deasemeni si un aperitiv daca este servita rece. In ambele variante, rulada din piept de curcan e la fel de gustoasa si savuroasa. Va recomand sa o incercati si […]