Parjoale moldovenesti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (3 votes)
Print Friendly


Ingrediente
500g carne de vita+porc
150g paine alba
2 oua
100g morcov
50g ceapa
2 catei de usturoi
1/2 leg patrunjel
1/2 leg marar
sare
ulei ptr prajit
50g faina
mod de preparare
carnea tocata se amesteca cu ceapa ,morcovul,usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite fin) se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine,piper,sare,si ouale.Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite.Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.
Parjoalele se servesc pe platou sau farfurie,pe frunze de salata,insotite de diferite garnituri.
Ai testat reteta noastra? Trimite poza ta aici
Reteta urmatoare
Ciolan in manta cu bere

Ciolan in manta cu bere

Reteta precedenta
Chiftele marinate

Chiftele marinate


PageRank myfreecopyright.com registered & protected LinkPro - Director Web SEO Romania