Rulada de muschi afumata

 

Ingrediente
1,5 kg muschi de porc
fasii de slaninuta invarstata
ardei iute rosu uscat
piper
cimbru
boia
usturoi
ulei
sare
Mod de preparare
Cu ajutorul unui cutit desfacem muschiul intr-o felie pe care o ungem cu un amestec de usturoi pisat cu ardei rosu uscat maruntit,cimbru,piper negru,boia si sare.Dupa ce am condimentat bine felia de muschi ,asezam fasiile de slaninuta mai condimentam cu amestecul de mai sus ,rulam cat mai strans, si legam cu ata alimentara.
Muschiul astfel pregatit se da in cateva clocote(cam 15 min) in zeama respectiva punandu-se foi de dafin ,sare,piper boabe.Se scoate ,se lasa la scurs apoi se afuma in afumatoare folosind lemn de cires.Se serveste la aperitiv.






Print Friendly
Share on Facebook70Share on Google+0Pin on Pinterest104Tweet about this on Twitter0

Ai testat reteta noastra? Trimite poza ta aici

loading...

Comentarii

  1. leontina a zis

    si eu fac muschi umplut.dupa ce intind carnea o bat ,o tin o zi stropita cu vin ,apoi o condimentez si pun morcov taiat mai subtire,piept de pui,usturoi slaninuta ,toate fasiute .se ruleaza strans ,se leaga si se baga la cuptor.sefac mai multe rulouri ca niste clatite mai mari .in timpul coacerii se stropesc si cu vin.atele se desfac cand s-au racit .sant ff bune si super aspectuoase.eu fac de anul nou intotdeauna .la umplutura se pot folosi diverse sa iese colorat frumos. spor la treaba!

Lasa un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *