Ciorba radauteana

Ingrediente
doua bucati piept de pui
3 morcovi
3 cepe
1/2 telina
un ardei gras
250 ml smantana
4 galbenusuri
o capatana usturoi
otet
sare





Mod de preparare

Pieptul de pui se taie pe din doua si se pun la fiert intr-o oala cu apa rece.Cand a inceput sa fiarba se inlatura bine spuma formata si se adauga legumele curatate si taiate in bucati mari si sare.Se fierbe la foc moderat pana ce carnea este bine patrunsa.Legumele si carnea se scot pe o farfurie iar zeama rezultata se strecoara .Carnea se rupe fasii mici se adauga in zeama strecurata se potriveste de gust cu sare si otet se mai da in cateva clocote si se drege cu smantana amestecata cu galbenusurile de ou.
Se asezoneaza la masa cu usturoi si otet dupa gustul fiecaruia
Pofta mare!!



Ai testat reteta noastra? Trimite poza ta aici

Comentarii

  1. a zis

    Foarte buna ciorbita…Cel mai mult a laudat-o sotul care este un gurmand. De cate ori sunt in pana de idei arunc o privire aici…Si sotul stie..”iar mancam de pe google!!!!”

  2. a zis

    Da bine, dar ce se intampla cu legumele? Nu scrie nimic, se baga in ciorba asa mari, se taie, se fac pireu, sau ce sa fac cu ele?

  3. a zis

    Foarte buna,foarte reusita,felicitari fetele!!!
    eu la legume,mai adaug 1cartof fiert,2castraveti murati,maioneza si uite asa a rezultat o salata ruseasca,fara sa arunci nimic;scuze pentru interventie!

  4. a zis

    Desi am o frumoasa varsta imi place sa citesc si sa prepar retete date de Bucataresele vesele- Sant foarte bine explicate si le poate prepara oricine (chiar si cei ce nu au gatit niciodata)Multumim si succes.

    • a zis

      Cristina ne bucuram ca retetele noastre iti sunt pe plac si ca gatesti dupa ele :)
      Ciorba radauteana e si preferata mea :)…de cand am postat-o aici am pregatit-o de foarte multe ori :)
      Te mai asteptam pe la noi :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>