Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Aperitive festive Apérifrais

Aperitive-festive-Aperifrais-1

Aperitive festive Apérifrais
Aperitive festive, aspectoase si foarte gustoase din mici bucatele de branza –Apérifrais , proaspata cremoasa condimentata cu legume si condimente fine asociate cu legume proaspete, prosciutto  si crutoane de paine.
Aceste gustari, minuturi fac deliciul si celor mai pretentioase petreceri.

 Nu ezitati sa le pregatiti punandu-va imaginatia la incercare.

Aperitive-festive-Aperifrais-2

Ingrediente
Apérifrais-crema de branza proaspata cu legume-Delaco
Apérifrais- crema de branza proaspata cu condimente-Delaco
bagheta
felii paine toast
icre de vinete
rondele de castraveti proaspeti
reductie de otet balsamic
rosii cherry
fasii de prosciutto crudo
fasii de ardei rosii, galben, verde
ulei de masline

Aperitive-festive-Aperifrais-3

Mod de preparare

Feliile de paine toast si feliile de bruschete se stropesc cu ulei de masline si se rumenesc in cuptor sau intr-o tigaie antiaderenta.
-Din feliile de paine toast decupam forme mici rotunde, asezam intre doua tartine de paine un rulou din prosciuto crudo umplut cu fasii de ardei rosu, galben si verde, deasupra un apérifrais si prindem totul cu o tepusa.
-Din feliile de bruschete facem mici tartine unse cu icre de vinete o feliuta de rosii cherry si o bucatica de branza apérifrais.
Un alt aperitiv usor de pregatit :rondele de castravete proaspat,reductie de otet balsamic si si bucatele de branza Apérifrais.

Aperitive-festive-Aperifrais-4

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram