Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Gustari Rapide din Branza Pufoasa cu Somon

gustari rapide din branza pufoasa cu somonGustari rapide din branza pufoasa cu somon, reteta aperitive. Cum se pregatesc aperitivele rapide. Aperitive rapide cu branza pufoasa si somon. Cele mai bune aperitive festive. 

Fie ca ai o petrecere sau te trezesti cu musafiri neanuntati, gustarile rapide sunt cele care te vor scoate din incurcatura.
Una din cremele de branza de la Delaco apreciate de mine este si crema de branza pufoasa cu somon.
Daca nu ati avut ocazia sa o testati, trebuie sa va spun ca e fina, perfect asezonata, cu un gust fin de somon afumat.
Din ea ca si din intreaga gama de creme de branza Delaco, puteti pregati cu putina imaginatie gustari de vis.
Vi le recomand cu incredere!!

Gustari rapide din branza pufoasa cu somon-Ingrediente

crema de branza pufoasa cu somon-de la Delaco
somon afumat, file
icre negre
marar, cepsoara
paine toast
gustari-din-branza-pufoasa-cu-somon

Gustari rapide din branza pufoasa cu somon-Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus am pregatit doua doua tipuri de gustari rapide, simple si foarte gustoase.
Am decupat mici bucati de somon file, am pus pe ele cu ajutorul posului cate o avelina mica de branza, le-am rulat sub forma de con, le-am asezat pe lingurite individuale, apoi le-am decorat cu icre negre si marar.
Daca nu aveti la indemana aceste lingurite, le puteti pregati si asa cum am scris mai jos:

gustari rapide din branza pufoasa cu somon
Am prajit feliile de paine in prajitorul de paine, apoi le-am decupat cu o forma rotunda(3cm).
Cu ajutorul unui pos cu sprit am turnat pe crutonul de paine mici aveline din crema de branza cu somon, care nu a mai trebuit asezonata cu nimic, avand un gust foarte bun.
Deasupra am pus mici fasii de somon afumat, icre negre si cepsoara.
Pofta buna!!
Gustari rapide din branza pufoasa cu somon

Pofta Buna!!

2 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.