Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Mini cheesecake cu rosii si miez de lapte

Mini cheesecake cu rosii si miez de lapteMini cheesecake cu rosii si miez de lapte un aparitiv usor de pregatit si foarte gustos.
Branza calcica miez de lapte se preteaza bine la astfel de aperitive , este o branza gustoasa ce isi pastreaza forma atunci cand este feliata.  In site gasiti mai multe retete aperitive pentru mese festive sau intalniri cu prietenii.

Mini cheesecake cu rosii si miez de lapte-Ingrediente

100g biscuiti sarati Tuc
50 g unt
branza calcica -miez de lapte Delaco
rosii
prosciutto

mini-cheesecake-cu-rosii-si-miez-de-lapte-ingrediente

Mini cheesecake cu rosii si miez de lapte-Mod de preparare

Intai facem baza acestor mini cheesecake-uri aperitiv.
Maruntim biscuiti cu ajutorul robotului apaoi adaugam untul topit si racit.
Cu ajutorul unor forme rotunde facem baza direct pe farfuria in care le vom servi si dam la rece pentru 15 min.
Intre timp taiem felii miezul de lapte si rosiile.Le condimentam cu putina sare (daca preferati puteti pune putin piper si cativa stropi de ulei de masline)
Asezam pe baza de biscuiti feliile de rosii si miez de lapte iar deasupra cateva fasii de prosciutto.
Decoram cu frunzulite de busuioc.

mini-cheesecake-cu-rosii-si-miez-de-lapte-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram