Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Platou aperitive Sun Food

platou aperitive sun foodPlatou  aperitive Sun Food
Provocarea venita din partea Sun Food de a face un platou cu aperitive, gustari  pregatite din conservele Sun Food m-a facut sa ma opresc la aceste gustari servite  in vase mici alaturi de legume crocante, masline si lipii.
Ne plac foarte mult conservele Sun Food fiindca sunt sanatoase si nu contin decat legume apa si sare.
Pentru astazi, am ales sa folosesc conservele de naut, fasole alba si ananas. Din ele am pregatit o masa bogata, colorata si foarte satioasa ce poate fi savurata alaturi de prieteni ce cu siguranta ar aprecia-o !!

Platou aperitive Sun Food

Din fasole alba la conserva am pregatit un delicios Humus cu merisoare uscate

humus-cu-fasole-alba-si-merisoare

Fasole batuta  si Salata de ardei copti cu usturoi

Din naut am pregatit delicioasele Chiftelute de naut si linte (clic pe nume pentru reteta).
Le-am servit de aceasta data cu Salsa de ananas cu avocado ce am pregatit-o din cubulete de ananas din conserva, trase la tigaie pentru 4-5 min impreuna cu 2 lingurite de zahar brun cat sa se caramelizeze usor, salota taiata marunt, avocado cubulete, zeama de lamaie, patrunjel tocat fin sare si piper. De vis!!platou aperitive sun food

Platou aperitive Sun Food

Tot din naut am mai pregatit un Humus cu ardei copt .
Am plecat de la reteta simpla de Humus la care am adaugat 3 ardei capia copti, in momentul in care am mixat boabele de naut.

Pe acest platou nu se regasesc produse de origine animala asa ca pot fi consumate si intr-o zi de post !!
platou aperitive sun food

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram