Platou aperitive Sun Food
Provocarea venita din partea Sun Food de a face un platou cu aperitive, gustari pregatite din conservele Sun Food m-a facut sa ma opresc la aceste gustari servite in vase mici alaturi de legume crocante, masline si lipii.
Ne plac foarte mult conservele Sun Food fiindca sunt sanatoase si nu contin decat legume apa si sare.
Pentru astazi, am ales sa folosesc conservele de naut, fasole alba si ananas. Din ele am pregatit o masa bogata, colorata si foarte satioasa ce poate fi savurata alaturi de prieteni ce cu siguranta ar aprecia-o !!
Platou aperitive Sun Food
Din fasole alba la conserva am pregatit un delicios Humus cu merisoare uscate
Fasole batuta si Salata de ardei copti cu usturoi
Din naut am pregatit delicioasele Chiftelute de naut si linte (clic pe nume pentru reteta).
Le-am servit de aceasta data cu Salsa de ananas cu avocado ce am pregatit-o din cubulete de ananas din conserva, trase la tigaie pentru 4-5 min impreuna cu 2 lingurite de zahar brun cat sa se caramelizeze usor, salota taiata marunt, avocado cubulete, zeama de lamaie, patrunjel tocat fin sare si piper. De vis!!
Platou aperitive Sun Food
Tot din naut am mai pregatit un Humus cu ardei copt .
Am plecat de la reteta simpla de Humus la care am adaugat 3 ardei capia copti, in momentul in care am mixat boabele de naut.
Pe acest platou nu se regasesc produse de origine animala asa ca pot fi consumate si intr-o zi de post !!
Comentarii recente
elena
27/09/2017 at 21:11Minunat blog,multumesc doamnelor!
Loredana
08/10/2017 at 16:55Multumim si noi !! :*