Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Copanele umplute

Ingrediente:
copanele pui,
amestec mexican de legume congelate,
cascava ras,
carnaciori afumati,
1 lg ulei masline,
sare,
piper,
condimente pentru carne,
Metoda de preparare:
Se dezoseaza copanelele si se umplu cu legumele fierte la aburi, amestecate cu casaval ras, carnaciori, sare si piper.
Se condimenteaza cu condimente se ung cu putin ulei de masline si se prajesc la cuptorul cu halogen sau la cuptor obisnuit.
Se servesc cu diferite garnituri sau un sos de iaurt cu ierburi provance.

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page