Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Copanele umplute

Ingrediente:
copanele pui,
amestec mexican de legume congelate,
cascava ras,
carnaciori afumati,
1 lg ulei masline,
sare,
piper,
condimente pentru carne,

Metoda de preparare:
Se dezoseaza copanelele si se umplu cu legumele fierte la aburi, amestecate cu casaval ras, carnaciori, sare si piper.
Se condimenteaza cu condimente se ung cu putin ulei de masline si se prajesc la cuptorul cu halogen sau la cuptor obisnuit.
Se servesc cu diferite garnituri sau un sos de iaurt cu ierburi provance.
Print Friendly, PDF & Email

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...
Citește articolul precedent:
Frigarui de mititei cu legume

Ingrediente: 500 gr compozitie de mici, ardei iute (dupa gust), cimbru verde, boia dulce, praf de usturoi, ardei gras rosu,...

Închide