Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Degetele de Pui

Degetele de Pui Degetele de Pui

V-am povestit in urma cu ceva timp in articolul „Muffins cu cacao si Nuci Caju„ca aveti posibilitatea sa va alegeti retete potrivite starii de spirit si sa va inspire ce fel ati putea sa gatiti din aplicatia Mood Food.

Din retetele primite castigatoarea care o sa apara in aplicatia creata de Floriol, Mood Food este o reteta ce se potriveste pentru starea melancolica. Pentru a iesi din aceasta stare, doamna Postolache Violeta ne-a trimis reteta Degetele de Pui pe care o gateste de fiecare data cand simte ca melancolia ii da tarcoale. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Ingrediente Degetele de Pui :

1 piept de pui fara os (500 g)
2 oua
2-3 linguri faina
200 g pesmet
sare, piper
ulei Floriol

Preparare Degetele de Pui :
Taiem pieptul de pui in fasii si le condimentam cu sare si pieper. Le dam prin faina, prin oul batut in care punem putina sare si le tavalim prin pesmet astfel incat sa fie acoperite pe toate partile. Prajim Degetelele de Pui in uleiul bine incins pana devin aurii apoi le scoatem pe servete de hartie .
Simplu si Bun !

Aceste Degetele de Pui au disparut intr-o clipa si le-am servit cu Chutney de Ardei pentru unii,si cu Dulceata Rapida de Ardei Iuti pentru altii, dar la fel de bine merg servite cu un Sos de hrean.

Pofta Buna !

 

2 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.