Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Friptura de Pui cu Maghiran


INGREDIENTE:
1 buc pui ( putem folosi doar pulpe sau aripioare),
sare,
delikat,
piper,
6-7 catei usturoi,
1 lingura maghiran,
100 ml vin alb de preferat sec,
150 ml ulei,

PREPARARE:
Puiul il portionam , condimentam cu sare si piper si prajim bucatile pe 150 ml ulei intr-un vas. Stingem totul cu 100 ml vin alb, presaram peste carne 1 lingura maghiran si cateii de usturoi taiati felii , turnam apa cat sa acopere carnea . Adaugam un pic de delikat(optional) si acoperim cu un capac vasul lasand la foc mic sa fiarba pana scade zeama (daca carnea nu e fiarta mai adaugam apa ).
Puiul astfel pregatit il servim cu o garnitura de pireu de cartofi ,cartofi natur sau orez .

Pofta Buna !

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page