Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Pachetele Crocante

Pachetele CrocantePachetele Crocante umplute cu legume, piept de pui si Branza Roqueforte sunt un deliciu pe masura si pot sta la loc de cinste pe masa de sarbatori. Va recomandam sa incercati si aceasta varianta de Pachetele cu siguranta va fi pe placul vostru. Alte retete de aperitive, feluri principale, prajituri, deserturi cu branza gasiti in sectiunea Retete Delaco, retete pe toate gusturile.

Ingrediente Pachetele Crocante

8 foi de placinta (sau foi de orez)
100 g Ile de France – Roquefort
200 g piept de pui
200 g morcovi
100 g radacina pastarnac
frunze de coriandru (sau ¼ lingurita coriandru macinat)
3-4 linguri sos de soia
4 linguri ulei masline
sare, piper dupa gust
ulei pentru prajit

Preparare Pachetele Crocante :
Morcovii si patrunjelul se taie bastoane mici si pieptul de pui fasii. Incingem uleil de masline si calim pieptul de pui taiat timp de 1 minut dupa care adaugam legumele. Presaram cu putina sare si continuam sa le calim inca 2 -3 minute dupa care adaugam 200 ml apa si lasam sa se gateasca pana apa este complet evaporata. Se pune in acest moment sosul de soia, coriandrul (proaspat sau macinat),Ile de France- Roquefort taiat bucatele, condimentam cu sare si piper dupa gust.

Pachetele Crocante

Fiecare foaie de placinta se impatura in doua si se taie in 4. Fiecare bucata se unge cu putin ulei de masline, punem cate o lingurita de umplutura pliem marginile peste umplutura si apoi rulam cat mai strans. Capatul il putem da cu putin albus sa se lipeasca sucitura mai bine. Se procedeaza la fel si cu restul de umplutura apoi rulourile se prajesc in ulei pana devin frumos aramii. Se scot pe servete de hartie. Se pot coace si in cuptor la 200 grade celsius timp de 5 minute pe ambele parti. In locul foilor de placita se pot folosi foile de orez.
Alaturi am pus Chutney de Ardei, dar sunt perfecte si cu Dulceata de Ardei Iute.

pachetele-crocante-roquefort-22

Pofta Buna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *