Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Piept de pui cu mandarine


Ingrediente:
3 bucati piept de pui,
1 compot mic de mandarine,
250 ml supa de carne, sau legume,
1/4 lingurita ghimbir macinat,
sare, piper,
1 lingura unt,
2 linguri ulei,

Preparare:
Taiem pieptul de pui fasii.Madarinele le taiem in doua .Punem uleiul la incins impreuna cu untul si calim fasiile de piept de pui pana se albesc. Adaugam peste carne,mandarinele taiate, zeama de la compotul de mandarine si 250 ml supa de carne sau legume. Condimentam cu piper,sare si ghimbir macinat. Lasam sa fiarba pana scade zeama mai mult de jumatate. Servim cu garnitura de orez.

Puteti viziona prepararea retetei Aici .

10 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow on Instagram