Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Cotlet de porc umplut

Ingrediente:
8 felii de cotlet de porc,
8 oua fierte,
16 felii kaizer afumat,
mustar,
500 ml bere,
sare, piper,
100 ml ulei(sau 3 linguri de untura topita),
4-5 catei usturoi zdrobiti,
500 ml supa de carne sau legume,

Preparare:
Feliile de cotlet le batem sa le subtiem putin dupa care le ungem cu mustar din abundenta. Le asezam intr-un vas si turnam deasupra bere cat sa le acopere si lasam vasul la temperatura camerei pana a doua zi.In acest timp carnea se fragezeste.

A doua zi fierbem 8 oua si le curatam.Scoatem din baitul de bere cate o felie de cotlet il condimentam cu sare si piper asezam pe mijloc doua felii de kaizer in forma de cruce si la mijloc asezam un ou fiert.

Tragem capetele de carne peste oul fiert si il fixam cu scobitori sa nu se desfaca. Procedam la fel cu toate feliile de carne. Cotletele astfel umplute le asezam intr-un vas, tava, in care punem ulei sau untura topita, turnam supa de carne sau legume, condimentam cu putina sare si piper, punem tot acum si usturoiul zdrobit, acoperim vasul cu un capac si il dam la cuptor.
Il lasam la copt acoperit circa 35 – 40 minute dupa care il incercam intepand cu furculita carnea. Daca se patrunde usor descoperim vasul si lasam ca bucatile de cotlet sa se rumeneasca frumos.
Servim cu garnitura de cartofi copti si salata.

Print Friendly, PDF & Email

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



loading...

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *