Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Friptura Franceza- Francia Hus- French Roast



In imaginea de mai sus se vad si ingredientele pentru prepararea Supei De Ceapa





Este foarte usor de realizat aceasta friptura si carnea este foarte frageda.
Sa vedem de ce avem nevoie la varianta 1.

400 ml supa ceapa(fara cozile verzi)
10-12 felii cotlet porc(se poate folosi si piept de pui sau curcan)
sare, piper alb

Preparare:
Carnea taiata felii se sareaza, pipereaza si se aseaza intr-un vas termorezistent(sau intr-un vas ce poate fi bagat la cuptor)strans una langa cealalta. Deasupra turnam supa de ceapa acoperim cu un capac sau folie de aluminiu si dam totul la cuptor pentru circa 40 minute.
Se serveste cu pireu de cartofi sau cu orez.

Pentru doamnele care nu au preau mult timp la indemana am sa le scriu varianta mai scurta de preparare al acestei fripturi .

Varianta scurta :
10-12 felii carne cotlet , piept de pui , piept curcan
piper alb
1 plic de supa de ceapa
300 gr frisca pentru gatit

Carnea o asezam in vas , de aceasta data nu se sareaza deoarece supa la plic este destul de sarata , se condimenteaza doar cu piper alb.Supa din plic se amesteca cu 300 ml frisca si se toarna deasupra carnii. Se acopera vasul si se da la cuptor pentru 40 minute .

Pofta Buna !

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.