Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Catina cu miere

Catina cu miereCatina cu miere

Catina este un bun tonifiant general. Catina cu miere este imunostimulatorul optim pentru zilele de iarna. Fructele de catina pot fi consumate sub forma de suc, gem, sirop, nectar sau vin. Fructele de catina  se recolteaza la sfarsitul lunii august si in luna septembrie, cand au optimul de substante active.

In aceasta perioada, catina contine cantitati mari de vitamina A si C, iar spre lunile noiembrie si decembrie creste continutul de substante din complexul B. Catina este deosebit de bogata in vitamine: A, C, B1, B2, E, D2, D3. Ea contine de asemenea acid folic, acid nicotinic, acizi grasi nesaturati, aminoacizi esentiali (acid glutaminic, arginina, lizina), ioni de sodiu, potasiu, calciu, magneziu si uleiuri volatile…

Catina cu miere este un puternic energizant, ajuta digestia si tranzitul, stimuleaza imunitatea si aduce aportul zilnic de vitamine si minerale, asa ca il recomand cu drag sa il folositi si voi mai ales in sezonul rece.

Va recomandam sa incercati si Nectarul de Catina.

Ingrediente Catina cu miere:

Catina
miere de albine

Preparare Catina cu miere :
Catina spalata si scursa de apa se pune in borcan. Deasupra turnam miere de albine treptat pana aceasta cuprinde toate boabele de catina. Se lasa la rece timp de 2 saptamani dupa care se consuma pe stomacul gol dimineata cate o lingurita.

Catina cu Miere
Cel mai bun Imunostimulator autohton !

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.