Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Mancarica pe inimi de curcan

Mancarica pe inimi de curcan
Nimic spectaculos in aceasta reteta Mancarica pe inimi de curcan, poate doar ingredientul principal folosit.
Este o reteta cu mancarea obisnuita ce se prepara in casele fiecaruia, o idee ce te poate scoate din impas cand nu mai stii ce sa gatesti. In sectiunea Retete cu Carne de Pasare veti gasi si alte retete cu preparate din pui, rata, gasca, curcan.

Ingrediente Mancarica pe inimi de curcan

500 g inimi
8-10 buc ceapa
6-8 catei usturoi
2 linguri otet
1l supa carne ( daca nu aveti puteti folosi supa facuta din cubulete )
sare,piper
2 frunze foi dafin
250 ml vin rosu (eu am folosit alb )
2 rosii decojite
ardei iute cateva felii (facultativ )
1/4 lingurita rozmarin macinat
100 ml ulei

Preparare Mancarica pe inimi de curcan

Curatam inimile si le taiem cubulete.
Ceapa o taiem marunt.
Punem la incins uleiul si prajim pe el la foc iute inimile taiate cubulete.
Adaugam cca 300 ml supa si lasam sa fiarba sub capac pana scade .
In acest moment turnam peste 2 linguri otet usturoiul pisat si 250 ml vin, punem sare, piper, 2 foi de dafin si ceapa taiata marunt.
Lasam sa fiarba cca 10 minute si adaugam apoi rosiile decojite si taiate cubulete si restul de supa si rozmarinul. Lasam sa fiarba totul sub capac pana scade zeama si bucatile de inima sunt fierte.
Daca inimile nu au fiert se mai poate adauga supa sau apa .
Se serveste cu pireu de cartofi sau cu cartofi natur .

1 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.