Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Medalioane din piept de fazan

Medalioane din piept de fazan

Ingrediente
Medalioane din piept de fazan:

1 buc piept fazan fiert (ramas din supica)

2 oua fierte
5 morcovi fierti
3 oua proaspete
sare, piper
patrunjel verde tocat (dupa preferinta)
cateva felii carnat afumat
cascaval pentru sandvichuri
pesmet ,faina, ulei ptr prajit

Preparare :

Pieptul , cele 2 oua fierte si morcovii fierti se macina . Se adauga 1 ou proaspat, patrunjel tocat ,sare si piper dupa gust se amesteca bine. Se ia cu lingura bucati din compozitie ,se pune deasupra cascaval si o felie de carnat afumat apoi se inchid si formam o chiftea mai plata. Medalioanele astfel obtinute le dam prin faina , ou, si pesmet , apoi le prajim in ulei incins. Se serveste cu un sos tartar , remulade sau cu ce dorim fiecare.
medalion-din-piept-fazan

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.