Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Tochitura


Ingrediente
pulpa de porc 700gr
costita 400gr
ficat porc 500gr
carnati afumati 400gr
rosii in bulion 1 borcan de 700gr
sare
piper
usturoi(dupa gust)

branza de burduf
mamaliguta

cantitatile ajung cam pentru 5-6 portii

pulpa de porc si costita(fara os) taiate cubulete se pune la prajit in putin ulei.Dupa ce s-a aurit un pic se adauga cam o cana de apa si se lasa sa se inabuse bine pana ce carnea este aproape fiarta.Adaugam ficatul si el taiat cubulete si se mai fierbe inca 15 min…din cand in cand adaugand cate putina apa sa nu se arda.Dupa ce ficatul s-a patruns punem si carnaciorii taiati feliute si potrivim de sare si piper.La final adaugam rosiile in bulion (nu inainte de a le zdrobi bine cu furculita) si usturoiul pisat .Lasam la foc mic inca vre-o 10 min.
Se serveste pe farfurie alaturi de mamaliguta fierbinte si branza de burduf…..se mai poate pune si un ou ochi(ai mei nu au mai vrut).

Pofta mare!!!

1 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.