Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Chifle umplute

Chifle umplute

Va propun aceasta reteta pentru mic dejun, usor de pregatit si la indemana oricui!!

Aveti nevoie de:
chifle vechi de o zi,
cascaval,
carnati cabanos,
sunculita taraneasca,
oua,
lapte,
fulgi de ardei,
piper,

Taiati la chifle un capac, scobiti cu grija miezul dupa care inmuiati-le in lapte. Peretii chiflei nu trebuie sa fie prea imbibati cu lapte. Se aseaza chiflele pe o tava tapetata cu hartie de copt se pune in interior un strat de cascaval ras, apoi se adauga bucatelele de cabanos si sunculita nu inainte de a le praji un pic. Se pune din nou un strat de cascaval dupa care oul crud. Condimentam cu putina sare, fulgi de ardei si piper mai presuram putin cascaval apoi introducem tava la cuptor pana ce chiflele se rumenesc usor iar oul este gatit .
Se serveste la micul dejun alaturi de o cana de ceai sau lapte .
13 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow on Instagram