Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Foietaj cu dulceata si branza calcica

Foietaj cu dulceata si branza calcica-Foietaj cu dulceata si branza calcica-
Daca vreti sa pregatiti ceva bun pentru pachetelul copiilor, incercati acesta reteta de foietaj cu dulceata si branza calcica.
Sunt usor de pregatit si foarte gustoase, cu siguranta vor fi apreciate de cei mici.
Poate va intereseaza si alte retete de patiserie cu aluat foietaj

Foietaj cu dulceata si branza calcica-Ingrediente

400 g aluat foietaj
dulceata de caise si piersici
branza alba calcica pentru copii- Delaco
ou pentru uns
foietaj-cu-dulceata-si-branza-calcica-ingrediente

Foietaj cu dulceata si branza calcica-Mod de preparare

Foietajul se taie in patrate cu latura de 7-8 cm.
Pe jumatate din patrate se pune cate o lingura de dulceata si cate o felie de branza alba calcica.
Se unge fiecare patrat pe margine cu putina apa race si se aseaza deasupra fiecaruia celelalte patratele de aluat.
Se preseaza pe margine cu o furculita, se cresteaza deasupra, se unge cu ou, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos.

Foietaj cu dulceata si branza calcica

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram