Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Ciorba de peste




ingrediente
doi pesti mai mari(de preferat crap…ai mei sincer nu stiu ce sunt :))
4 buc carasi
2 buc patrunjel radacina
2 buc pastarnac
1 buc telina
2 buc morcov
3 cartofi
3 rosii
o mana de orez
o leg leustean
bors de putina
sare

Cei patru carasi impreuna cu telina ,morcovul,pastarnacul si patrunjelul se fierb pana ce legumele si pestele se farama foarte bine.
Amestecul format se paseaza printr-o sita si daca mai e mevoie se mai adauga lichid.
In supa formata se adauga cartofii taiati cuburi si orezul.
Cand acestea sunt fierte pe jumatate adugam bucatile de peste si rosiile taiate cuburi.
Atunci cand pestele este aproape gata adaugam borsul (dupa gust) si mai fierbem cateva minute
Se serveste cu leustean verde si ardei iute

 

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *