Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Madlene

madlene-prajituriMadlene
Pufoase si aromate, aceste mici prajiturele sunt numai bune de savurat langa o ceasca de cafea sau ciocolata calda.
Se fac extrem de usor trebuie doar sa ai la indemana o tava mai mare in care sa le puteti coace deodata!!
Puteti incerca si alte retete de prajituri de casa !!

Ingrediente Madlene

150 g zahar
3 oua
100 g unt
75 ml lapte
300 g faina
1 praf de copt(7 g)
1 lingurita coaja de lamaie
zahar pudra vanilat pentru pudrat
madlene-preparareMod de preparare

Ouale se mixeaza cu zaharul, coaja de lamaie si un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul.
Adaugam laptele, untul topit si racit iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt.
Cu ajutorul unei lingurite sau un pos cu dui, punem compozitia in formele de madlene si le coacem la foc mediu timp de 15-20 de min.
Se scot din forme, se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

madlene

Pofta buna!!

Print Friendly, PDF & Email
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...