Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulada cu crema de cacao

 

Foi

10 oua
10 lg zahar
10 lg faina
esenta vanilie
crema
2 oua
200gr zahar
250gr unt
2 lg apa
50gr cacao
esenta rom
glazura
150 gr ciocolata
75 ml frisca lichida
25 gr unt
decor
frisca 200ml
ciocolata alba
 Ouale se separa.
Albusurile se bat cu 5 lg de zahar iar galbenusurile cu 5 lg de zahar.
Se amesteca albusurile cu galbenusurile cu miscari usoare, apoi se adauga faina cernuta, incorporandu-se usor.
Se intind pe hartie de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 175 grade C timp de 15-17 min.
Foile nu trebuie sa se usuce fiindca riscam sa nu le putem rula. Foile racite se umplu cu crema de cacao preparata ca AICI( cu diferenta ca am folosit unt in loc de margarina) le rulam si le tinem la frigider 2 ore.
Ruladele astfel obtinute le glasam cu glazura preparata tot ca la Tortul Gaby. Eu pe una am decorat-o cu frisca si visine din dulceata iar pe cealalta cu gratar de ciocolata alba

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.