Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulada aperitiv de cascaval afumat si natur

Rulada aperitiv de cascaval afumat si naturRulada aperitiv de cascaval afumat si natur

Anul acesta am preparat atat Rulada aperitiv de cascaval cu sunca cat si aceasta Rulada aperitiv de cascaval afumat si natur. Ne plac foarte mult produselele lactate mai ales Cascavalul afumat natur de la Delaco asa ca nu se putea sa lipseasca de pe masa de sarbatoare indiferent sub ce forma ar fi fost gatit.

Am hotarat sa fac doua aperitive cu cascavalurile preferate cu care sa imi astept musafirii. Va recomandam si alte aperitive in sectiunea Retete Aperitive.

Ingrediente Rulada aperitiv de cascaval afumat si natur :

250 g Cascaval natural afumat – Delaco
250 g Cascaval Sofia – Delaco
felii de sunca presata taiate subtire
carnati cabanos
susan prajit
boia de ardei dulce
patrunjel verde taiat marunt

Preparare Rulada aperitiv de cascaval afumat si natur :
Punem apa la fiert. Razuim Cascavalul afumat si Cascavalul Sofia pe razatoarea mare. Punem cascavalul Sofia la topit in apa fierbinte, strecuram, il scurgem bine si il intindem intre doua pungi sub forma dreptunghiulara nici prea subtire dar nici prea gros.

Peste cascavalul intins punem felii de sunca presata si la mijloc punem un fir de carnat cabanos (puteti alege orice alta varianta de carnat).

Rulada aperitiv de cascaval afumat si natur
Topim si Cascavalul afumat, il intindem intre pungi la marimea primei foi intinse. Il punem peste cabanos, sunca si prima foaie de cascaval Sofia si incepem sa rulam cat mai strans. Bagam capetele.

Pregatim folia alimentara pe care o presaram cu seminte de susan prajite putin inainte, boia dulce si patrunjel verde taiat marunt. Tavalim rulada obtinuta cu grija prin acest amestec presand usor sa se imprime apoi impreuna cu folia alimentara o rulam strans, bagam capetele si o punem la rece pentru cateva ore.

Rulada aperitiv de cascaval afumat si naturPofta Buna ! Speram sa va placa aperitivele noastre si sa le incercati cu drag !

Comentarii recente

  • GIANINA

    29/12/2017 at 14:43

    Faina reteta,am intentionat si anul trecut sa o fac,dar nu m-am lamurit daca cascavalul se pune in punga la topit sau pur si simpluin se pune ras in apa M-as bucura s-o pot face anul asta.Multumiri anticipate si Sarbatori fericite si un nou an plin de sanatate,realizari pe toate planurile,multe bucurii si binenteles la cat mai multe retete care sa ne bucure sufletul si stomacul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram