Va recomand sa incercati acest Aperitiv din Dovlecei cu Cascaval afumat de la Delaco caci este un aperitiv usor de pregatit si foarte bun. Sunt sigura ca va fi pe placul vostru si o veti pregati des, asa cum o pregatesc si eu saptamanal de cand am primit reteta de la cuscra mea. Va recomand sa rasfoiti si alte Retete cu Aperitive.
Ingrediente Aperitiv din Dovlecei cu Cascaval
500 g dovlecei sau zucchini
1 ardei gras rosu
3 oua
70 g faina
½ plic praf de copt
100 ml lapte
50 g unt topit
150 g cascaval afumat-Delaco
sare, piper dupa gust
Preparare Aperitiv din Dovlecei cu Cascaval :
Spalam dovleceii si taiem capetele, apoi cu ajutorul unei mandoline de bucatarie se taie felii subtiri, iar ardeiul se taie cubulete. Amestecam ouale, laptele rece, untul topit la care adaugam faina in care am pus faina de copt si turnam amestecul peste feliile de dovlecei si ardei.
Condimentam cu sare si piper dupa gust si turnam compozitia intr-o forma rotunda detasabila(cu diametrul de 24 cm), tapetata cu hartie de copt sau in forma de chec. Deasupra punem cascaval afumat razuit si punem forma in cuptorul preincalzit pentru circa 35 – 40 minute.
Se scoate din cuptor, se lasa la racit in forma, dupa care se pune pe un platou sau farfurie intinsa si se poate servi.
Pofta Buna !
Comentarii recente
Firma Dezinsectie
15/05/2016 at 23:18Arata absolut DELICIOS, de-abia astept s-o incerc!
Loredana
26/05/2016 at 16:33Sa ai spor!!