Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Drob din Maruntaie de Miel

Drob din maruntaie de mielDrob din maruntaie de miel.Cum se prepara drobul de miel. Cel mai bun drob de miel. Drob de miel pregatit in casa. Drob de miel in prapure.

 

Drob din maruntaie de miel-Ingrediente

maruntaie de miel
o legatura ceapa verde
o legatura marar
o legatura patrunjel
100 gr unt
6 oua pentru compozitie
3 oua fierte
sare
piper

Drob din Maruntaie de Miel-Mod de preparare

Se fierb maruntaiele de miel (ficat, plamani, rinichi) in apa cu sare pana ce patrunde furculita in ele cu usurinta.
Dupa ce s-au racit, jumatate din cantitate le taiem la cutit cat mai marunt iar cealalta jumatate tocam la robot impreuna cu verdeata.
Calim in unt ceapa tocata marunt si o adaugam peste compozitie.
punem si cele 6 oua batute, sare, piper si amestecam pana s-au incorporat toate ingredientele.
Tapetam o tava de chec cu hartie de copt pe care o ungem cu putin unt.
Turnam jumatate din compozitie in tava, asezam ouale fierte si completam cu restul de compozitie si ungem cu putin ou batut.
Dam tava la cuptor preincalzit (pozitia2) pentru 30 min.
Trebuie sa se rumeneasca frumos si sa se desprinda de pe laterale.
Se scoate din tava dupa ce sa racit si se portioneaza dupa preferinta.
drob din maruntaie de miel

 

Print Friendly, PDF & Email
loading...

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...