Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Drob de miel











Ingrediente

maruntaie de miel
6 oua pentru umplutura
3 oua pentru interior
o leg. ceapa verde
2 leg patrunjel
o leg. marar
100g unt
prapur
sare
piper

Decor

rosii cherry
frunze de salata
pasta de ardei
pasta de hrean

Se fierb maruntaiele de miel ,dupa ce s-au racit se toaca prin masina de tocat sau robot .
Se adauga verdeata tocata fin,ceapa calita in unt ,ouale ,sarea si piperul.
Compozitia astfel obtinuta se aseaza in tava de chec pe prapurul de miel,asezand in interior cele 3 oua fierte tare.
Se coace la cuptor la foc potrivit .Dupa ce s-a racit se scoate din tava si se aseaza pe un platou alaturi de decorul dorit.

Print Friendly, PDF & Email

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...