Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Drob

drob
Drob-reteta culinara. Cum se prepara drobul.Cea mai buna reteta a drobului de miel. Reteta pregatit in casa. Aperitiv pentru masa de Paste.

Drob-Ingrediente

maruntaie de la un miel
8 oua
o leg ceapa verde
2 leg patrunjel
o leg marar
100g unt
sare
piper

Drob-Mod de preparare

Se fierb maruntaiele de miel  in apa cu sare. Cand sunt gata fierte se scot intr-un vas si se lasa la racit.
Dupa ce s-au racit, se toaca prin masina de tocat sau la cutit, se adauga verdeata tocata fin, ceapa calita in unt, ouale, sarea si piperul.
Compozitia obtinuta se aseaza in tava de chec in care am asezat prapurul de miel.
Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 4o min .
Se portioneaza dupa ce s-a racit .

Pofta buna!!

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *