Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Mozzarella pane cu sos de iaurt

Ingrediente:
300 gr mozzarella calup,
2 oua,
faina,
pesmet cu verdeata,
ulei ,
Sos:
iaurt,
sana
ulei de masline,
miere de albine,
busuioc proaspat,
frunze de ceapa verde,
usturoi praf,
sare,
piper,
Mod de preparare:
Mozzarella am taiat-o bastonase pe care le-am trecut prin faina ou pesmet iar ou si iar pesmet. Le-am pus la congelator timp de doua ore dupa care le-am prajit in baie de ulei timp de 2-3 min.
Sosul:
Parti egale de iaurt si sana le-am amestecat cu putin ulei de masline,un pic de miere,busuioc proaspat,patrunjel ,frunze ceapa verde toate tocate marunt,un praf de usturoi,sare si piper Sosul se serveste rece.

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram