Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Oua umplute cu crema de branza

oua-cu forma-de-puisor-umplute-cu-crema-de-branza-1

Ca aperitiv pentru masa de Pasti puteti pregati si aceste oua umplute cu crema de branza ce le-am dat forma de puisori .
Se fac foarte repede si cu siguranta si cei mai mofturosi vor dori sa deguste cate un ou umplut.
Umplutura o puteti face dupa placul vostru , eu am ales una simpla cu crema de branza fina si foarte gustoasa.

Ingrediente

5 oua
70 g crema de branza Ceva fin cremos-Delaco
70 g crema de branza Ceva fin pufos-Delaco
piper
sare
codite de ceapa verde
cateva felii de morcov

oua_umplute

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie un capacel la partea mai plata a oului.
Se scoate galbenusul cu ajutorul unei lingurite fara a rupe albusul .
Trei dintre galbenusuri se trec prin sita si se amesteca cu cele doua creme de branza, sare , piper, coditele de ceapa verde tocata marunt.

oua-cu forma-de-puisor-umplute-cu-crema-de-branza-3
Mai puteti adauga marar tocat fin daca va place.
Se umplu ouale cu crema de branza si se aseaza pe un platou.In partea de sus a oului facem o crestatura cu ajutorul cutitul si asezam o creasta facuta din o rondea de morcov dandu-le forma unor puisori.

Simplu, rapid, bun si de efect!!

oua-cu forma-de-puisor-umplute-cu-crema-de-branza-2

6 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.