Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulouri cu pasta de ton

rulouri cu pasta de ton

Rulouri cu pasta de ton
Mici aperitive rapide ce pot fi pregatite in doar cateva minute si care pot face deliciul meselor festive. Daca masa cu aperitive este bogata si variata, atunci puteti sa fiti siguri ca petrecerea este o reusita!!
Mereu am in casa foi de tortilla, conserve de ton dar si branzeturi de la Delaco, asa ca daca sunt in criza de timp sau am de facut un platou cu aparitive, pot incropi in cateva minute mici gustari savuroase.
Aici gasiti intreaga noastra colectie de  aperitive festive pregatite cu diferite ocazii sau chiar  sa ne incante doar noua papilele gustative!!

ingrediente

Rulouri cu pasta de tonIngrediente

  • o cutie ton in apa
  • o cutie crema branza  Milkana-Delaco
  • frunze de spanac
  • un ardei capia copt
  • piper
  • foi de tortilla
  • masline fara samburi, frunze de busuioc

Rulouri aperitivMod de preparare

Tonul se scurge de apa, se pune intr-un robot de bucatarie, se adauga crema de branza milkana, piper dupa gust si se mixeaza pana obtinem o pasta omogena de consistenta pateului.
Se unge cu pasta obtinuta foile de tortilla, se pune deasupra fasii de ardei copt si frunzulite de spanac proaspat, apoi se ruleaza cat mai strans si se da la rece.

mod preparare rulouri

Se portioneaza chiar inaintea servirii in bucati mici cat pentru o inghititura.
Se decoreaza cu masline si frunzulite de busuioc si se consuma cu mare pofta!!

rulouri aperitiv cu ton

Tips :
-aceste rulouri pot fi umplute si cu o pasta de ton pregatita si cu alt tip de crema de branza decat cel mentionat de mine;
– in loc de foi tortilla puteti folosi foi de clatite, lipii sau le puteti pregati singuri in casa ;
– daca va place picant mai puteti adauga fulgi de ardei iute ;
– pentru o consistenta mai ferma a pastei puteti adauga cascaval afumat, ras;

Mai jos gasiti doua recomandari de aperitive gustoase numai bune de savurat alaturi de cei dragi!! Clic pe titlui de pe imagini !

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.