Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Vinete cu sos de rosii






 

Vinete cu sos de rosii

Ingrediente:
1 vanata
felii de cas de oi sau vaca
oregano
ulei de masline
sare
piper

Sos de rosii
5 rosii
1 lg ulei de masline
sare
1 lg miere
piper
busuioc proaspat
Vinete cu sos de rosii
Mod de preparare

Vinetele se taie felii subtiri se sareaza si se lasa sa stea 15 min.Dupa care se spala si se usuca cu un prosop de hartie.
Le condimentam cu piper si oregano,asezam intre doua felii de vanata o felie de cas si le asezam intr-o tigaie cu ulei de masline la foc potrivit.Se intorc cu grija de cateva ori pana ce vanata e bine patrunsa.Adaugam si sosul de rosii pe care l-am preparat astfel:rosiile se trec prin blender dupa care se pun la fiert intr-o cratita .Adaugam uleiul de masline,sare,miere,piper si se scade la foc mic .
Vinetele se lasa sa se patrunda impreuna cu sosul de rosii iar la final adaugam busuioc tocat fin.
Se serveste atat calde cat si reci .
M-am inspirat de pe blogul lui Angela.
Multumesc mult!!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...
Citește articolul precedent:
Dovlecei in crusta crocanta

Ingrediente 2 dovlecei 2 oua 300 ml iaurt sau smantana 200 gr pesmet alb 150 gr telemea de vaci 3...

Închide