Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Pui cu sos de gogosari si miere


Ingrediente
Pentru garnitura
1 cana orez
1 morcov
1/2 radacina de pastarnac
2 cepe
2 ardei kapia rosu
6 cani apa
sare
piper
1 lg de concentrat de legume
2 lg ulei de masline
pentru sos
o jumatate de pui
2 gogosari
2 lg miere
3 lg smantana
sare
piper
3 lg ulei de masline
Pentru a prepara garnitura am procedat astfel:morcovul,ardeii si ceapa le-am taiat rondele si le-am pus la calit in uleiul de masline .Am adaugat si pastarnacul ras prin razatoarea mica,sare,concentratul de legume si piper si le-am lasat sa se inmoaie bine.Apoi am pus apa fierbinte si am lasat sa dea in cateva clocote, dupa care am adaugat orezul .Se fierbe la foc mic pana ce orezul absoarbe toata apa.
Intre timp am pus carnea de pui la prajit in uleiul de masline dupa care am adaugat gogosarii taiati cubulete sare piper mierea si le-am lasat sa se calesca foarte bine adaugand din cand in cand cate un strop de apa.La final am adaugat si smantana si l-am mai lasat 5 min.
Am servit alaturi cu garnitura de orez cu legume.
0 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.