Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulouri de pui cu spanac si ardei

rulouri de pui cu spanac si ardeiRulouri de pui cu spanac si ardei, reteta culinara. Rulouri din piept de pui cu spanac si ardei. Rulouri de pui umplute. Rulouri cu spanac.

Rulouri de pui cu spanac si ardei-Ingrediente

3 buc piept de pui
300 gr spanac fiert
3 ardei capia rosii
100 gr cascaval ras
sare
piper
cimbru
boia de ardei
150 ml vin alb sec
3 lg ulei

rulouri de pui cu spanac si ardei
Garnitura
300 gr ciuperci proaspete
300 ml smantana
1 lg rasa amidon
o lg zeama de lamaie
sare
piper alb
30 gr unt
1 lg ulei masline

rulouri de pui cu spanac si ardei

Rulouri de pui cu spanac si ardei-Mod de preparare

Spanacul se fierbe, se scurge bine de zeama, se toaca marunt si se amesteca cu cascavalul ras, sare si piper. Ardeii capia se coc si se curata de coaja si seminte.
Pieptul de pui se desface intr-o foaie,se aplatizeaza un pic se condimenteaza cu sare si piper dupa care se intinde deasupra un strat de spanac apoi se pune un ardei capia ,inca un strat subtire de spanac dupa care se ruleaza si se prinde cu scobitori.Rulourile condimentate cu cimbru,boia si piper se pun intr-o forma de graten cu putin ulei si vin si se introduc la cuptor pentru 20 min.
Intre timp pregatim garnitura de ciuperci.Ciupercile taiate in felii subtiri se stropesc cu putina zeama de lamaie dupa care se pun intr-o cratita in care am pus untul si uleiul.Se calesc timp de 5-7 min dupa care peste ele adugam smantana(la temperatura camerei)in care am desfacut amidonul.Se mai tine pe foc pana ce da in 2 -3 clocote
Rulourile se servesc pe o farfurie calda impreuna cu sosul de ciuperci cu smantana.

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *