Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Rulouri cu Branza Pufoasa

Rulouri cu Branza PufoasaRulouri cu Branza Pufoasa

De multe ori esti in pana de idei si nu mai stii ce sa gatesti. Asa am fost si eu zilele trecute. Am avut noroc cu Branza Pufoasa cu verdeata de la prietenii nostri Delaco caci de cum am zarit-o mi-a si venit ideea ce sa gatesc.

Pot sa spun ca au fost foarte apreciate  Rulourile cu Branza Pufoasa, si dupa cu stim de multe ori preparatele gatite la primul impuls sunt cele mai reusite. Se pot pregati si cu piept de pui sau curcan rulourile, vor fi la fel de gustoase.

Ingrediente Rulouri cu Branza Pufoasa :

1 cutie Branza Pufoasa cu verdeata (140 g)
4 felii cotlet porc
ardei gras rosu
8 felii (fasii)subtiri de slanina afumata
sare, piper

Preparare Rulouri cu Branza Pufoasa :

Fiecare felie de cotlet o batem subtire intre doua pungi (in acest fel se pot subtia mai usor fara sa se rupa si in plus nu stropim imprejurul nostru). Condimentam carnea cu sare si piper si pe fiecare bucata punem din Branza Pufoasa cu verdeata (practic impartim continutul cutiei in mod egal pe feliile de carne, asa cum se vede in imaiginea de mai jos).

Peste branza asezam cate o felie de ardei gras rosu. Rulam carnea, inchidem apoi capetele ca la sarmale si fiecare rulou il infasuram in 2 fasii de slanina afumata (daca nu aveti slanina puteti folosi kaizer sau piept de porc mai gras).

Rulouri cu Branza Pufoasa

Punem putin ulei intr-o tigaie si prajim rulourile pana se rumenesc frumos(se pot coace in cuptor daca doriti daor ca procesul de pregatire este mai lung in acest caz). Alaturi am servit cartofi prajiti dar la fel de ine merg si niste legume sotate.

Rulouri cu Branza PufoasaPofta Buna ! Recomandam sa incercati si Cordon Bleu clasic.

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram