Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Nectar de catina

Nectar de catinaNectar de catina

Un alt preparat la fel de bun ca si Catina cu miere este acest Nectar de catina pe care il consumam cu placere impreuna cu suc proaspat stors de mere sau portocale. Se recomanda a consuma in fiecare dimineata pe stomacul gol. Va recomandam sa incercati si Catina cu miere.

Ingrediente Nectar de catina :

300 g catina
200 ml apa
200 ml miere albine

Preparare Nectar de catina :
Boabele de catina le spalam in mai multe ape. Le punem in blender impreuna cu apa si mierea de albine. Dupa ce au fost bine maruntite turnam compozitia rezultata intr-o sita deasa si o presam cu o lingura.

preparare Nectar de catina

Nectarul rezultat il turnam in sticle si le pastram la rece. Se pastreaza foarte bine cateva saptamani. Acest nectar se poate si congela.
Se consuma impreuna cu suc de mere proaspat stors sau cu alte sucuri de fructe proaspat stoarse in dilutie de 1:8 (1 parte nectar catina, 8 parti suc de fructe) in fiecare dimineata.

Nectar de catina Spor sa aveti !

201 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *