Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Pasta de Gogosari

pasta-de-gogosari
INGREDIENTE 1 PORTIE:
5 kg gogosari(sau ardei kapia),
3 kg rosii,
sare la vrac dupa gust,
1 lingura salicil,

PREPARARE:
Se spala gogosarii si rosiile. Gogosarii se macina . Rosiile se dau prin masina de rosii . Gogosarii macinati impreuna cu rosiile stoarse se pun la fiert si se adauga sare dupa gust. Se lasa sa fiarba pana scade cantitatea la jumate si pasta se ingroase. Se adauga salicilul sau praful conservant si se stinge focul .
Se pun in borcane si se lasa pana a 2 -a zi in paturi la dunst uscat.

14 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.