Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Dejun Kollath cu fructe si miere

Dejun Kollath cu fructe si miereDejun Kollath cu fructe si miere

Dejunul Kollath asigura dinamism, efervescenta, vitalitate si buna dispozitie. Dejunul Kollath poate fi consumat in regimurile Raw Vegan. Consumat cu fructe proaspete si miere de albine este un mic dejun cu valoare energetica excelenta si nu contine zahar. In cele ce urmeaza am sa va prezint cum am consumat noi acest produs deosebit de la Solaris. Alte retete interesante veti gasi in sectiunea Legume si Fructe.

Ingrediente Dejun Kollath cu fructe si miere (pentru 3 portii generoase)

1 pachet  Dejun Kollath cu grau maruntit, stafide, seminte de floarea soarelui, bucatele de mar uscat si seminte de dovleac
1 piersica
2 caise
3 linguri miere de albine

Preparare Dejun Kollath cu fructe si miere
Graul maruntit se spala in mai multe ape, se pune intr-un vas ceramic si acoperim continutul cu apa si lasam la inmuiat (5-7 ore). Amestecul de seminte se pune in alt vas ceramic si peste acesta se pune apa si se lasa la inmuiat(5-7 ore). Piersica si caisele se taie cubulete si se stropesc cu putina zeama de lamaie. In 3 pahare (cani) punem straturi alternative cu grau, seminte, fructe proaspete si peste fiecare continut din pahare punem cate o lingura generoasa cu miere de albine.

Dejun Kollath cu fructe si miere
Acest produs nu se consuma cu produse lactate !!!!

1 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow on Instagram