Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Bagheta cu legume si salam

bagheta cu legume si salam
Bagheta cu legume si salam- reteta. Cum se prepara baghetele din foietaj cu legume si salam. Foietaj umplut cu legume si salam.

Bagheta cu legume si salam-Ingrediente

400 gr aluat foietaj
200 gr amestec mexican de legume congelate
150 gr salam
100 gr cascaval
50 gr sos rosii picant
1 lg smantana
1 ou
sare
piper
seminte de susan

Bagheta cu legume si salam-Mod de preparare

Foietajul decongelat se imparte in bucati egale dupa nevoie.

Legumele dupa ce au fost fierte la aburi se pun intr-un robot de bucatarie impreuna cu feliile de salam, sare, piper smantana si sosul de rosii, se maruntesc formand o pasta .

Punem in ea cascavalul ras dupa care o asezam pe bucatile de foietaj. Ungem marginile aluatului cu putina apa si il suprapunem formand baghetele. Ca sa nu iasa umplutura cu ajutorul unei furculite presam marginile.
Se unge cu ou si se presara deasupra seminte de susan.
bagheta cu legume si salam

Se coc la foc potrivit pana cresc si se rumenesc frumos.


Pofta buna!!

2 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.