2 pastravi,
5 ciuperci proaspete,
2 rosii,
o ceapa,
un morcov,
cimbru,
frunzulite de busuioc,
lamaie,
sare,
piper,
boia dulce,
praf de usturoi,
ulei de masline
70 ml vin alb
Mod de preparare:
Pastravii se stropesc cu zeama de lamaie ,ulei de masline sare si piper si se lasa la marinat timp de 10 min.Intre timp pregatim umplutura Ciupercile se taie lame, morcovul rondele, rosiile bucatele potrivite, ceapa pestisori.Se amesteca toate se asezoneaza cu cimbru, busuioc tocat sare, piper boia dulce si un praf de usturoi.
Cu umplutura obtinuta umplem cei doi pastravi Pregatim doua folii de staniol le ungem cu putin ulei asezam un pat de legume pe care punem cate un pastrav umplut.Decoram cu ceva felii de rosie si lamaie stropim cu putin vin si strangem folia formand un pachetel Cele doua pachetele se aseaza intr-o forma de graten si se da la cuptor cam 20 min.In ultimele 5 min se desface folia lasand pestele sa se gratineze usor .
Se serveste fierbinte stropit cu zeama de lamaie.
Comentarii recente
TeoBucatar
24/08/2011 at 10:52Pur si simplu delicios…
Iulia
24/08/2011 at 11:45Mama cat de bine si gustos arata! Mai, mai ca m-as baga in el:D.
me and you
24/08/2011 at 17:01portia mea unde esteeeee?????
ceeeee……?????……iubesc pastravul!!!!….si ma lasati flamandaaaa???
Lory
25/08/2011 at 01:17Teo ai dreptate a fost delicios!!!
Lory
25/08/2011 at 01:18Iulia te poftesc:* 🙂
Lory
25/08/2011 at 01:20me and you :)))) s-a papat fierbinte :))oricum esti invitata mea :*nu te pot refuza 🙂
Tincuta Clocotici
21/09/2012 at 18:09Delicios, usor, sanatos si cu putine calorii.
adriana
28/12/2012 at 15:29arata superb dar daca nu am pastrav avand an vedere ca suntem an italia ce peste as putea sa fac an acest fel sau si alte retete ca-ci sunt fff bune felicitari .
LoredanaCarp
29/12/2012 at 21:10Poti incerca cu Dorada , cred ca iese bun si cu ea 🙂