Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Pastrav cu legume

Ingrediente:

2 pastravi,
5 ciuperci proaspete,
2 rosii,
o ceapa,
un morcov,
cimbru,
frunzulite de busuioc,
lamaie,
sare,
piper,
boia dulce,
praf de usturoi,
ulei de masline
70 ml vin alb
Mod de preparare:
Pastravii se stropesc cu zeama de lamaie ,ulei de masline sare si piper si se lasa la marinat timp de 10 min.Intre timp pregatim umplutura Ciupercile se taie lame, morcovul rondele, rosiile bucatele potrivite, ceapa pestisori.Se amesteca toate se asezoneaza cu cimbru, busuioc tocat sare, piper boia dulce si un praf de usturoi.
Cu umplutura obtinuta umplem cei doi pastravi Pregatim doua folii de staniol le ungem cu putin ulei asezam un pat de legume pe care punem cate un pastrav umplut.Decoram cu ceva felii de rosie si lamaie stropim cu putin vin si strangem folia formand un pachetel Cele doua pachetele se aseaza intr-o forma de graten si se da la cuptor cam 20 min.In ultimele 5 min se desface folia lasand pestele sa se gratineze usor .
Se serveste fierbinte stropit cu zeama de lamaie.
Print Friendly, PDF & Email

Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Load More...
Citește articolul precedent:
Prajitura rapida cu prune- Szilvas lepeny

Reteta participa la provocarea lunii august "Dulce Romanie 2011" organizata de Gabyd INGREDIENTE: 4 oua, 250 g zahar, 100 ml...

Închide