Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Chec cu glazura de ciocolata


ingrediente
8 oua
10lg zahar
8 lg faina
2 lg cacao
esenta de vanilie
200gr ciocolata
se separa albusurile de galbenusuri ,albusurile se bat spuma cu 7 lg de zahar iar galbenusurile cu restul impreuna cu esenta de vanilie.Se amesteca cele doua compozitii ,adaugam faina cernuta si se omogenizeaza lejer.Impartim compozitia obtinuta in doua intr-o parte se adauga cacaua cernuta si se amesteca.Intr-o tava rotunda tapetat cu hartie de copt se pune din ambele compozitii alternativ.Se coace la foc potrivit.Dupa ce s-a racit se glaseaza in ciocolata .

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.