Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Mielusel Pascal






Ptr blat avem nevoie de urmatoarele :

200 gr rama
300 gr zahar
300 gr faina
6 oua
rama topit ptr. a unge forma
gris ptr a tapeta forma

Ptr. ornat

1 albus de ou se bate bine cu mixerul si se adauga 3-4 picaturi de
lamaie sa nu se intareasca repede
160 gr zahar praf

Coloranti alimentari ptr. a colora pasta de zahar.

Nuca de cocos

Avem nevoie si de o forma in care coacem mieluselul sau daca nu coacem un blat si decupam forma de miel apoi le lipim cele doua bucati eventual cu o crema sau cu pasta de zara folosita la ornat.

Preparare :

Se freaca spuma 200 g rama cu 300 g zahar, se adauga ouale si se continua amestecarea pana se omogenizeaza , apoi treptat adaugam faina cu care o amestecam bine.
Forma o ungem cu rama (unt) si presaram peste un pic de gris.Se pune aluatul in forma si se coace la foc mic.

Dupa ce a copt scoatem din forma , lasam la racit si incepem sa ornam dupa imaginatia fiecaruia mieluselul. Eu l-am glasat cu pasta de zahar si albus apoi am presarat mielul cu nuca de cocos.

1 Shares

Aboneaza-te la newsletter si vei primi pe e-mail sfaturi si retete culinare.



Recent Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.