Retete culinare - blog culinar. Retete prajituri si torturi

Mielusel Pascal






Ptr blat avem nevoie de urmatoarele :

200 gr rama
300 gr zahar
300 gr faina
6 oua
rama topit ptr. a unge forma
gris ptr a tapeta forma

Ptr. ornat

1 albus de ou se bate bine cu mixerul si se adauga 3-4 picaturi de
lamaie sa nu se intareasca repede
160 gr zahar praf

Coloranti alimentari ptr. a colora pasta de zahar.

Nuca de cocos

Avem nevoie si de o forma in care coacem mieluselul sau daca nu coacem un blat si decupam forma de miel apoi le lipim cele doua bucati eventual cu o crema sau cu pasta de zara folosita la ornat.

Preparare :

Se freaca spuma 200 g rama cu 300 g zahar, se adauga ouale si se continua amestecarea pana se omogenizeaza , apoi treptat adaugam faina cu care o amestecam bine.
Forma o ungem cu rama (unt) si presaram peste un pic de gris.Se pune aluatul in forma si se coace la foc mic.

Dupa ce a copt scoatem din forma , lasam la racit si incepem sa ornam dupa imaginatia fiecaruia mieluselul. Eu l-am glasat cu pasta de zahar si albus apoi am presarat mielul cu nuca de cocos.

Comentarii recente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmareste-ne si pe Instagram